Nejnovější recenze ze sekce Akvaristické potřeby
- dobrá kvalita
Celkem dobré, neklade příliš velký odpor procházejícímu vzduchu ve správném směru. Ostatní zpětné ventili co jsem zkoušel snižují průtok vzduchu velice výrazně.
- v pořádku
Několik barev, problém je, že svítí do očí místo nahoru na bublinky. Pokud se to upraví, pak bubliny vypadají luxusně.
Bála jsem se, zda tak velké bubliny nebudou rybkám vadit, ale vypadají spokojeně.
Doporučuji s malými výhradami..a ano, opět bez českého návodu.
Juwel Conexo lepidlo 80 ml
Přidáno: 31. srpna 2024
(naposledy upraveno 31. srpna 2024)
Zakoupeno v Invital Rostlinna-akvaria.cz
Vypadá že to drží, ale čekal bych lepší dávkovač, aby se dalo nanášet přesně na místo a nepatlalo se kolem. Lepil jsem 3d pozadí a horní kryt, aby se tam nedostávali rybičky
- funguje
Vše O.K.
- Splnilo to mé očekávání
- Měkka, pružná hadička
Dennerle Cleanator
Přidáno: 26. srpna 2024
(naposledy upraveno 5. září 2024)
Zakoupeno v juwelakvarium.cz
- pěkné čištění i v rohu akvária.
- mokré ruce :-)
Vše v pořádku
zatím funguje jak má.
funkčnost
- Kvalitní zpracování
- Velký vzduchovací válec s množstvím bublin
JBL Artemio 3 síto
Přidáno: 19. srpna 2024
(naposledy upraveno 19. srpna 2024)
Zakoupeno v Invital Rostlinna-akvaria.cz
- Dobra
- Dlouhá dostatečně pro středně velká balení přípravků
- Stupnice od vrchu pístu zaručuje že i když máte stříkačku v přípravku, vidíte kolik jste nabrali
- Good quality
- Natural material
Lepidlo zaschne během několika vteřin. Chviličku nám trvalo, než jsme pochopili jak lepit. Spojovali jsme kameny s pomocí filtrační vaty. Aby to vypadalo jako hromada kamení. Takže výzva :-) A drží super! Hadovi se to bude líbit.
Nechtěli jsme použít vteřinové lepidlo. Kamení bude ve vodě, kterou had pije. Takže nechceme, aby se nám otrávil.
Takže za nás super.
- Lepí jak má
- NIC
Vypadá kvalitně, dobře se připojuje. Po nahřátí v horké vodě se dá připojit i na mírně větší průměr než je vninitřní průměr hadice.
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »